Køb på Printler.com

Nedenstående viste værker kan nu bestilles som både poster og print 😊 og vil blive printet 'on demand' på baggrund af DIN unikke bestilling.

Kunstværket printes på eksklusivt, tungt papir med en behagelig mat overflade – alt sammen for at fremhæve og yde det retfærdighed. NYHED: nu fåes det også som smukt tryk på lærred.

Alle posters og prints kan bestilles i størrelserne: 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm. Hvert kunstværk kan også bestilles som et Fine Art-billede i de to største størrelser, som leveres indrammet og klar til at blive hængt på væggen.

Klik på linket herunder, og lad dig inspirere. 🤗

Kunsten printes og produceres on-demand i Printler's lokale produktionsstudie i Stockholm. De lagerfører ikke, da de er fans af både kvalitet og moder jord.

Ved at bruge vandbaseret inkjet-teknologi på et udvalgt 230 g papir sikrer de, at kunsten er repræsenteret på de mest eksklusive måder med hensyn til både farve, holdbarhed og den overordnede lækre følelse og udseende.

Hvert enkelt kunsttryk håndteres som håndværk, med kærlighed og omhu, således at det holder, både på din væg og i dit sind. 😊